<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
</head>
<body>
<p>Dragi svi,</p>
<p>Budući da sutra ulazimo u novu akademsku godinu evo termina za
završetke studija za koje Fakultet izdaje diplome : </p>
<ul>
<li>27.-31. 10. 2025.</li>
<li>24.-28. 11. 2025.</li>
<li>u prosincu nisu predviđeni završetci studija</li>
<li>tijekom zimskog ispitnog roka 26. 1. - 20. 2. 2026.</li>
<li>23.-27. 3. 2026.</li>
<li>20.-24. 4. 2026.</li>
<li>18.-22. 5. 2026.</li>
<li>tijekom ljetnog ispitnog roka 8. 6. - 10. 7. 2026.</li>
<li>tijekom jesenskog ispitnog roka 24. 8. - 25. 9. 2026.
(sukladno akademskom kalendaru za narednu godinu prema
mogućnosti ćemo napraviti proširenje termina u jesenskom roku) <br>
</li>
</ul>
<p>Studentima su termini dostupni putem web oglasne ploče u okviru
segmenta Odluke, pravilnici i upute, u kategoriji Upute (<a
moz-do-not-send="true"
href="https://www.ptfos.unios.hr/index.php/studenti/pravilnici-i-upute">ovdje</a>).</p>
<pre class="moz-signature" cols="72">--
prof.dr.sc. Daniela Čačić Kenjerić
Prodekan za nastavu i studente
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Sveučilište u Osijeku
Franje Kuhača 18, 31000 Osijek
tel: +385 31 224 332
Daniela Čačić Kenjerić, PhD, professor
Vice Dean for Education and Students
Faculty of Food Technology
University of Osijek
Franje Kuhača 18, 31000 Osijek
Croatia
tel: +385 31 224 332</pre>
</body>
</html>