[Suradnici] Fwd: FOODCOOLTOUR - osigurajte svoje mjesto po early bird cijeni do 26.3. na najvažnijoj konferenciji o sigurnosti hrane i održivosti proizvodnje

Ivana Lauš Ivana.Laus at ptfos.hr
Mon Mar 24 10:36:39 CET 2025


Poštovane/i,

proslijeđujem svima obavijest iz HAPIH-a, ukoliko je netko zainteresiran.

S poštovanjem, Ivana Lauš.

Ivana Laus, dipl. ing.
Faculty of Food Technology Osijek
Franje Kuhaca 18
HR-31000 Osijek
Croatia
e-mail:Ivana.Laus at ptfos.hr



-------- Proslijeđena poruka --------
Naslov: 	FOODCOOLTOUR - osigurajte svoje mjesto po early bird cijeni do 
26.3. na najvažnijoj konferenciji o sigurnosti hrane i održivosti 
proizvodnje
Datum: 	Mon, 24 Mar 2025 09:31:37 +0000

	

	



Poštovani,

još samo do *srijede, 26. ožujka*, možete osigurati svoju kotizaciju 
za*FOODCOOLTOUR* <https://www.hapih.hr/foodcooltour/>* – konferenciju o 
sigurnosti hrane i održivosti proizvodnje*, po *sniženoj cijeni od 125 
eura + PDV*.

Konferencija će se održati *7. i 8. svibnja 2025. u Osijeku*, u 
Koncertnoj dvorani Franjo Krežma, i okupit će *vodeće domaće i 
međunarodne stručnjake i znanstvenike* koji će u dva dana ponuditi 
  relevantne informacije o sigurnosti hrane, održivosti i izazovima koji 
nas očekuju u budućnosti od novih regulativa do novih trendova u industriji.

Među renomiranim panelistima koji će raspravljati o temama kao što su: 
prehrambena sigurnost u geopolitičkom kontekstu, 
deforestacija,/greenwashing/, smanjenje otpada od hrane, klimatske 
promjene, nova hrana, prehrana sportaša i dodaci prehrani, smanjenje 
unosa soli, dizajn i oglašavanje, /fake news/ i mnoge druge, možemo 
istaknuti:

  * *akademik prof.dr.sc. Igor Rudan, *direktor, Centar za globalno
    zdravlje *Sveučilišta u Edinburghu*
  * *dr.sc. Matthieu Schuler*, glavni izvršni direktor, *Francuska
    agencija za sigurnost hrane, okoliša i zdravlje na radu (ANSES)*
  * *Barbara Gallani*, voditeljica Odjela za komunikaciju  i partnerstvo
    (ENGAGE), *Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA)*

  * predstavnici: *FAO, WHO, Europska komisija, Europski  parlament*,
    *BfR, Sveučilište u Oxfordu i dr.*

Konferenciju će moderirati *Ana Radišić *i*Joško Lokas, *a uz dinamične 
panele u cijenu kotizacije je uključen ručak u Hotelu Osijek oba dana 
konferencije, kao i projekcije dokumentarnih filmova u Kinu Urania, 
interaktivni sadržaji te ekskluzivni večernji program u impozantnoj 
Koncertnoj dvorani uz* koncerte Nine Badrić i Matije Cveka*.

FOODCOOLTOUR organizira *HAPIH, Grad Osijek i DD produkcija*, 
pokrovitelji su *Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, 
Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije 
*i *Osječko-baranjska županija.* Konferencija predstavlja platformu za 
povezivanje  znanosti, industrije i donositelja odluka – mjesto gdje se 
otvaraju ključne teme, nude konstruktivna  rješenja i stvara održiva 
budućnost prehrambenog sektora.

Konferencija će biti dvojezična (hrv/eng), uz simultano prevođenje.

*Sve detalje o konferenciji, programu, panelistima te načinu prijave i 
rezervacije smještaja možete pronaći na: *www.hapih.hr/foodcooltour 
<https://www.hapih.hr/foodcooltour>

Za sva dodatna pitanja i informacije, stojimo  na raspolaganju.

Vidimo se u Osijeku!

  Vaš FCT tim
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://ravnica.ptfos.hr/pipermail/suradnici/attachments/20250324/bdc911ce/attachment.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 4438 bytes
Desc: not available
URL: <http://ravnica.ptfos.hr/pipermail/suradnici/attachments/20250324/bdc911ce/attachment.jpg>


More information about the Suradnici mailing list