[Suradnici] Fwd: FOODCOOLTOUR - osigurajte svoje mjesto po early bird cijeni do 26.3. na najvažnijoj konferenciji o sigurnosti hrane i održivosti proizvodnje
Ivana Lauš
Ivana.Laus at ptfos.hr
Mon Mar 24 10:36:39 CET 2025
Poštovane/i,
proslijeđujem svima obavijest iz HAPIH-a, ukoliko je netko zainteresiran.
S poštovanjem, Ivana Lauš.
Ivana Laus, dipl. ing.
Faculty of Food Technology Osijek
Franje Kuhaca 18
HR-31000 Osijek
Croatia
e-mail:Ivana.Laus at ptfos.hr
-------- Proslijeđena poruka --------
Naslov: FOODCOOLTOUR - osigurajte svoje mjesto po early bird cijeni do
26.3. na najvažnijoj konferenciji o sigurnosti hrane i održivosti
proizvodnje
Datum: Mon, 24 Mar 2025 09:31:37 +0000
Poštovani,
još samo do *srijede, 26. ožujka*, možete osigurati svoju kotizaciju
za*FOODCOOLTOUR* <https://www.hapih.hr/foodcooltour/>* – konferenciju o
sigurnosti hrane i održivosti proizvodnje*, po *sniženoj cijeni od 125
eura + PDV*.
Konferencija će se održati *7. i 8. svibnja 2025. u Osijeku*, u
Koncertnoj dvorani Franjo Krežma, i okupit će *vodeće domaće i
međunarodne stručnjake i znanstvenike* koji će u dva dana ponuditi
relevantne informacije o sigurnosti hrane, održivosti i izazovima koji
nas očekuju u budućnosti od novih regulativa do novih trendova u industriji.
Među renomiranim panelistima koji će raspravljati o temama kao što su:
prehrambena sigurnost u geopolitičkom kontekstu,
deforestacija,/greenwashing/, smanjenje otpada od hrane, klimatske
promjene, nova hrana, prehrana sportaša i dodaci prehrani, smanjenje
unosa soli, dizajn i oglašavanje, /fake news/ i mnoge druge, možemo
istaknuti:
* *akademik prof.dr.sc. Igor Rudan, *direktor, Centar za globalno
zdravlje *Sveučilišta u Edinburghu*
* *dr.sc. Matthieu Schuler*, glavni izvršni direktor, *Francuska
agencija za sigurnost hrane, okoliša i zdravlje na radu (ANSES)*
* *Barbara Gallani*, voditeljica Odjela za komunikaciju i partnerstvo
(ENGAGE), *Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA)*
* predstavnici: *FAO, WHO, Europska komisija, Europski parlament*,
*BfR, Sveučilište u Oxfordu i dr.*
Konferenciju će moderirati *Ana Radišić *i*Joško Lokas, *a uz dinamične
panele u cijenu kotizacije je uključen ručak u Hotelu Osijek oba dana
konferencije, kao i projekcije dokumentarnih filmova u Kinu Urania,
interaktivni sadržaji te ekskluzivni večernji program u impozantnoj
Koncertnoj dvorani uz* koncerte Nine Badrić i Matije Cveka*.
FOODCOOLTOUR organizira *HAPIH, Grad Osijek i DD produkcija*,
pokrovitelji su *Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva,
Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije
*i *Osječko-baranjska županija.* Konferencija predstavlja platformu za
povezivanje znanosti, industrije i donositelja odluka – mjesto gdje se
otvaraju ključne teme, nude konstruktivna rješenja i stvara održiva
budućnost prehrambenog sektora.
Konferencija će biti dvojezična (hrv/eng), uz simultano prevođenje.
*Sve detalje o konferenciji, programu, panelistima te načinu prijave i
rezervacije smještaja možete pronaći na: *www.hapih.hr/foodcooltour
<https://www.hapih.hr/foodcooltour>
Za sva dodatna pitanja i informacije, stojimo na raspolaganju.
Vidimo se u Osijeku!
Vaš FCT tim
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://ravnica.ptfos.hr/pipermail/suradnici/attachments/20250324/bdc911ce/attachment.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 4438 bytes
Desc: not available
URL: <http://ravnica.ptfos.hr/pipermail/suradnici/attachments/20250324/bdc911ce/attachment.jpg>
More information about the Suradnici
mailing list