Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

  • English
  • Naslovnica
  • UPISI
  • Pretraživanje
  • Skip to content

Voda za sve

  • Zaposlenici
    • Nastavno osoblje
  • Zavod za procesno inženjerstvo
    • Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
    • Katedra za projektiranje tehnoloških procesa i konstrukcijske materijale
    • Katedra za bioprocesno inženjerstvo
    • Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
    • Katedra za tehnološke operacije
  • Fakultet
    • Zavodi
    • Studiji
    • Raspored
    • Društvo kemičara i tehnologa
    • CJFST
    • Oprema
    • AKTUALNI BROJ / ARHIVA / FULL PDF
    • Radovi u objavi
  • Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
    • Katedra za prehranu
    • Katedra za biologiju i mikrobiologiju
    • Katedra za kakvoću hrane
  • Zavod za prehrambene tehnologije
    • Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
    • Katedra za tehnologije prerade žitarica
    • Katedra za tehnologiju mesa i ribe
    • Katedra za prehrambeno inženjerstvo
    • Katedra za mljekarstvo
    • Katedra za tehnologiju voća i povrća
  • Obavijesti
    • Naslovnica
    • Referada - Oglasna ploča
    • Referada - Rezultati ispita i kolokvija
    • Ispitni rokovi i kolokviji
    • Sindikat PTF-a
    • Obavijesti: Natječaji, kongresi i sl.
    • Ostale obavijesti
  • Teme radova
    • Toksikologija hrane
  • Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
    • Katedra za kemiju i ekologiju
    • Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
    • Katedra za biokemiju i toksikologiju
  • Samostalne katedre
    • Katedra za strane jezike i kineziologiju
    • Katedra za metodiku znanstvenog rada
  • CJFST
  • Uncategorised
  • Alumni
    • Obavijesti Alumni
  • CJFST HTML
  • Stručna praksa
  • Projekti

O fakultetu

  • Fakultet kroz povijest i danas
  • Opći podaci
  • Ustroj
  • Misija i vizija
  • Kvaliteta
  • Fakultetsko vijeće
  • Dokumenti
  • Alumni
  • Zaposlenici
  • Nagrade zaposlenika
  • Javna nabava
  • Pravo na pristup informacijama
  • Web mail
  • Službenik za zaštitu osobnih podataka

Zavodi i katedre

  • Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
  • Zavod za prehrambene tehnologije
  • Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
  • Zavod za procesno inženjerstvo
  • Samostalne katedre

Studiji

  • Preddiplomski
  • Diplomski
  • Izvanredni
  • Specijalistički
  • Doktorski - PI
  • Doktorski - PTN
  • Edukacije - Cjeloživotno učenje

Znanstveni i stručni rad

  • Projekti
  • Bibliografija
  • Oprema i analize
  • CERT-ING
  • FOODLINKS Centar
  • Znanstveni Centar Izvrsnosti BioProCro
  • Nastavne baze
  • Projekti2
  • Etičko povjerenstvo za istraživanje na ljudima

Kongresi

  • Brašno-kruh
  • Ružičkini dani
  • Hranom do zdravlja
  • Voda za sve
  • ISC GREEN
  • DAN MLADIH ISTRAŽIVAČA
  • Festival znanosti 2018.
  • Noć znanosti
  • PTF u medijima
  • 45. godina PTF-a
Naslovnica Voda za sve
  • Top
  • Skip to content

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku | Prehrambeno - tehnološki fakultet Osijek | F. Kuhača 20, pp 709 | 31 000 Osijek | Hrvatska

Matični broj: 3058204 | OIB: 96371000697 | IBAN: HR17 2500 0091 1020 17142 | tel:  +385 (0)31 224 300 | fax: +385 (0)31 207 115

webmaster@ptfos.hr