Izdanja

Partnerstva u Srednjoj i Istočnoj Europi : iskustvo HELP projekta 2009.-2012. (2011.)ISBN: 978-953-7005-27-6

nema u prodaji


40 godina Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Osijeku. 1970./1971.-2010./2011. / [urednici Drago Šubarić, Mirela Planinić, Ivica Strelec]. (2011.)
ISBN: 978-953-7005-24-5

nema u prodaji


40 godina Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Osijeku [Elektronička građa] : 1970./1971.-2010./2011. / [urednici Drago Šubarić, Mirela Planinić, Ivica Strelec]. (2011.)
ISBN: 978-953-7005-25-2

nema u prodaji


Mogućnosti treninga u Centralnoj i Istočnoj Europi : sažeti rezultati HELP analize potreba treninga  2009. (2010.)
ISBN: 978-953-7005-23-8

nema u prodaji


Rahmencurriculum fuer Deutsch als Fremdsprache im studienbegleitenden Fremdsprachenunterricht an den Universitaeten und Hochschulen in Kroatien = Okvirni kurikulum za Njemački u nastavi stranih jezika kao popratni studijski predmet na sveučilištima i visokim školama u Hrvatskoj. (2007.)
ISBN: 978-953-7005-14-6

nema u prodaji


35.obljetnica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku : 1970./71.-2005./06.  [glavni urednik Drago Šubarić].
ISBN: 953-7005-11-9

nema u prodaji


Course guide of the Faculty of Food Technology in Osijek. [editors Vlasta Piližota, Srećko Tomas]. (2006.)
ISBN: 953-7005-05-4

nema u prodaji


Dragan Kovačević. Hrvatski gospodarski labirint. (2003.)
ISBN:953-7005-01-1

cijena


30. obljetnica Prehrambeno tehnološkog fakulteta u Osijeku : 1970./71. - 2000./01. / [glavni i odgovorni urednici Milena Mandić, Drago Šubarić] (2001.)
ISBN:953-97478-7-2

nema u prodaji


Tomislav Klapec, Milena L. Mandić i Ljiljana Primorac. Značenje selena za zdravlje. (1998.)
ISBN: 953-97478-1-3

nema u prodaji


Bibliografiju osmislila i uređuje Sanda Hasenay, dipl. ing., viša knjiž.


 


Lidija Obad, Antonija Šarić. English for students of food technology I. (2016.)
ISBN 978-953-7005-42-9

cijena: 75,00 kn


Lidija Obad, Antonija Šarić. English in food technology for graduate students. (2015.)
ISBN: 978-953-7005-37-5

cijena: 75,00 kn


Dragan Kovačević. Tehnologija kulena i drugih fermentiranih kobasica. (2014.)
ISBN: 978-953-7005-35-1

cijena: 210,00 kn


Milena Mandić. Dijetoterapija. (2014.)
ISBN: 978-953-7005-33-7
Elektronička građa 


Lidija Obad. English for Students of Food Technology. 2. dopunjeno izd. (2012.)ISBN: 978-953-7005-31-3

cijena: 70,00 kn


Spasenija Moro. Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 2 : Chemie - Oekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd. (2012.)
ISBN: 978-953-7005-30-6

cijena: 70,00 kn


Spasenija Moro. Deutsch in der Lebensmitteltechnologie 1 : Chemie - Oekologie – Ernaehrung. 2. dopunjeno izd. (2011.)
ISBN: 978-953-7005-28-3

cijena: 60,00 kn


Lidija Obad. English in Food Technology II. (2010.)
ISBN: 978-953-7005-20-7

cijena: 70,00 kn


Milena L. Mandić, Mario Nosić. Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana. (2009.)
ISBN: 978-953-7005-18-4

cijena: 25,00 kn


Spasenija Moro. Deutsch in der Lebensmitteltechnologie II : Chemie - Oekologie – Ernaehrung. (2007.)
ISBN: 978-953-7005-16-0

cijena: 70,00 kn


Tomislav Bačić, Mirjana Sabo. Najvažnije medonosne biljke u Hrvatskoj. (2007.)
ISBN: 978-953-7005-12-2

cijena: 100,00 kn


Tomislav Bačić i Mirjana Sabo. Filogenetska sistematika stablašica : (embriophyta-cormophyta). (2006.)
ISBN:953-7005-08-9

cijena: 70,00 kn


Milena L. Mandić, Antonija Perl. Osnove senzorske procjene hrane. (2006.)
ISBN:953-7005-06-2

cijena: 30,00 kn


Dragan Kovačević. Sirovine prehrambene industrije: (meso i riba). (2004.)
ISBN:953-7005-03-8

cijena: 100,00 kn


Milena Lela Mandić. Znanost o prehrani: hrana i prehrana u čuvanju zdravlja. (2003.)
ISBN: 953-7005-00-3

rasprodano


Dragan Kovačević. Kemija i tehnologija mesa i ribe. (2001.)
ISBN: 953-97478-6-4

cijena: 120,00 kn


Mirko Kuleš i Mirna Habuda-Stanić. Analiza vode. (2000.)
ISBN: 953-9747-5-6

rasprodano


Spasenija Moro. Deutsch in der Lebensmitteltehnologie 1 : chemie,oekologie, ernaehrung. (1998.)ISBN:978-953-7005-16-0

rasprodano


Lidija Obad. An English language workbook for students of food technology 1. (1997.)

rasprodano


Marijan Šeruga. Laboratorijske vježbe iz fizikalne kemije. (1984.)

rasprodano 


Bibliografiju osmislila i uređuje Sanda Hasenay, dipl. ing., viša knjiž.



9th International Congress Flour – Bread ’17 / 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’17, Book of Abstracts / Opatija, October 25-27, 2017. ; [urednici Antun Jozinović, Sandra Budžaki, Ivica Strelec]
ISSN: 1848-2554


ZBORNIK RADOVA: 16. Ružičkini dani DANAS ZNANOST – SUTRA INDUSTRIJA, Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. / Urednik/ci: Ante Jukić, Drago Šubarić, Vesna Ocelić Bulatović, Antun Jozinović
Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
ISBN: 978-953-7005-26-9


ZBORNIK RADOVA: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA, Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno - tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. / urednici Drago Šubarić, Midhat Jašić
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno - tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Univerziteta
ISBN: 978-953-7005-45-0


Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka s devetog međunarodnog simpozija = With food to health : book of abstracts and papers of 9th International symposium / Osijek, 13th October 2016. ; [urednici Drago Šubarić, Midhat Jašić]
ISBN 978-953-7005-41-2


8th International Congress Flour-Bread'15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Opatija, October 29-30, 2015.; [editor-in-chief Daliborka Koceva Komlenić] (2015.)ISSN: 1848-2554


Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka s osmog međunarodnog simpozija = With food to health : book of abstracts and papers of 8th International symposium 2015./ [urednici Drago Šubarić, Midhat Jašić] (2015.)
ISSN 2232-9544


International Scientific and Professional Conference 15th Ružička Days "Today Science- Tommorow Industry" Proceedings. / [urednici Drago Šubarić, Ante Jukić]
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, HDKI, 2015.
ISBN:     978-953-7005-36-8


Proceedings of 7th International Congress Flour - Bread '13 [and] 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Opatija, October 16-18, 2013.; [editor-in-chief Marko Jukić] (2014.)
ISSN: 1848-2562
 


International Scientific and Professional Conference 15th Ružička Days "Today Science- Tommorow Industry" Book of Abstracts / Međunarodni znanstveni skup XV Ružičkini dani, 11. - 12. rujna 2014., Vukovar ; [glavni urednik Drago Šubarić]. (2014.)
Izdavači: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek  i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera.ISBN: 978-953-7005-34-4

cijena:


7th International Congress Flour - Bread '13 [and] 9th Croatian Congress of Cereal Technologists: Abstract book / Opatija, October 16-18, 2013.; [editor-in-chief Marko Jukić] (2013.)
ISSN: 1848-2554


Proceedings of 6th International Congress Flour - Bread '11 [and] 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 12-14, 2011.; [editor-in-chief Daliborka Koceva Komlenić] (2012.)
ISSN: 1848-2562
 

cijena:


Danas znanost - sutra industrija : zbornik / Međunarodni znanstveni skup XIV. Ružičkini dani, 13. - 15. rujna 2012, Vukovar ; [glavni urednik Ante Jukić]. (2010.)Izdavači: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek  i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera.ISBN: 978-953-7005-32-0

cijena:


Danas znanost - sutra industrija : zbornik sažetaka / Međunarodni znanstveni skup XIV Ružičkini dani, 13. - 15. rujna 2012, Vukovar ; [glavni urednik Ante Jukić]. (2012.)
Izdavači: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek  i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera.
ISBN: 978-953-7005-29-0
 

cijena:


6th International Congress Flour - Bread '11 [and] 8th Croatian Congress of Cereal Technologists: Abstract book / Opatija, October 12-14, 2011.; [editor-in-chief Daliborka Koceva Komlenić] (2011.)
ISSN: 1848-2554


Danas znanost - sutra industrija : zbornik / Međunarodni znanstveni skup XIII Ružičkini dani, 16. i 17. rujna 2010, Vukovar ; [glavni urednik Drago Šubarić]. (2010.)

Izdavači: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek  i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera.
ISBN: 978-953-7005-26-9

cijena: 100,00 kn


Danas znanost - sutra industrija : knjiga sažetaka. Međunarodni znanstveno-stručni skup XIII Ružičkini dani, 16. i 17. rujna 2010., Vukovar [glavni urednik Drago Šubarić] (2010.)
Izdavač: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa.
ISBN: 978-953-7055-22-1

cijena


Proceedings of 5th International Congress Flour - Bread '09 [and] 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 21-23, 2009. ; [editor-in-chief Žaneta Ugarčić-Hardi] (2010.)
ISBN: 978-953-7005-21-4

cijena: 100,00 kn


Abstract book : 5th International Congress Flour - Bread '09 [and] 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 21-23, 2009 ; [editor-in-chief Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2009.)
ISBN: 978-953-7005-19-1

cijena


Znanost i nove tehnologije u razvoju gospodarstva : zbornik radova i sažetaka, 12. Ružičkini dani, Vukovar, 18. i 19. rujna 2008. ; [glavni urednik Srećko Tomas i Damir Hasenay]. (2008.)
Izdavač: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa : Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.
ISBN: 978-953-7005-17-7

cijena


Proceedings of 4th International Congress Flour - Bread '07 [and] 6th Croatian Congress of Cereal Technologies, Opatija, Ostober 24-27, 2007 ; [editor Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2008.)
ISBN:978-953-7005-15-3

cijena: 80,00 kn


Abstract book : 4rd International Congress Flour - Bread '07 [and] 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 24-27, 2007.Žaneta Ugarčić-Hardi, urednik. (2007.)
ISBN:978-953-7005-13-9

cijena


Proceedings of 3rd International Congress Flour - Bread '05 [and] 5th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 26-29. 10. 2005. [Elektronička građa] / [editor Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2006.)
ISBN:953-7005-10-0

cijena: 80,00 kn


Brašno - kruh '05 : proceedings of 3rd international congress Flour - Bread '05 [and] 5th Croatian congress of cereal technologists, Opatija, October 26-29, 2005. / [editor in chief Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2006.)
ISBN:953-7005-09-7

cijena: 80,00 kn


Abstract book : 3rd International Congress Flour - Bread '05 [and] 5th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 26-29, 2005. [editor-in-chief Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2005.)
ISBN: 953-7005-07-0

cijena


Brašno - kruh '03. : proceedings of International Congress Flour - Bread '03 [being] 4th Croatian Congress of Ceral Technologists, Opatija, November 19-22, 2003. [editor-in-chief Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2004.)
ISBN:953-7005-04-6

cijena: 50,00 kn


Abstract book : International Congress Flour - Bread '03 [and] 4th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 19-22. 11. 2003 ; [editor Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2003.)
ISBN: 953-7005-02-X

cijena


Brašno - kruh '01 = Flour - bread '01 : proceedings of International Congress, 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 14.-17. 11. 2001.  [editor in chief Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2002.)
ISBN:953-97478-9-9

cijena


Abstract book. International Congress Flour - Bred '01., 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists ; [editor Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2001.)
ISBN: 953-97478-8-0

cijena


Brašno - kruh '99. : proceedings of second Croatian congress of cereal technologists with international participation, Opatija, October 26.-29. 1999. / [editor in chief Ž.[Žaneta] Ugarčić-Hardi]. (2000.)
ISBN: 953-97478-3-X

cijena


Brašno - kruh '99. : sažeci radova 2. hrvatski kongres proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Opatija, 26.-29. 10. 1999. / [urednik: Žaneta Ugarčić-Hardi]. (2000.)

cijena


Brašno-kruh '97 : proceedings of First Croatian Congress of Cereals Technologists with international participation, Opatija, November 13-15, 1997.  [editor in Chief Žaneta Ugarčić-Hardi].(1998.)
ISBN:953-97478-0-5

cijena


Bibliografiju osmislila i uređuje Sanda Hasenay, dipl. ing., viša knjiž.


 

Ivica Strelec i Tihomir Kovač. Praktikum iz biokemije. (2014.)
Interna skripta


Drago Šubarić, Jurislav Babić i Đurđica Ačkar. Higijena i sanitacija. (2012.)
Interna skripta

cijena


Srećko Tomas, Mirela Planinić i Ana Bucić-Kojić. Prijenos tvari i energije : teorija. (2012.)
Interna skripta 

cijena


Srećko Tomas, Mirela Planinić i Ana Bucić-Kojić. Prijenos tvari i energije : formule, dijagrami i tablice (I. i II. dio). (2012.)
Interna skripta

cijena


Srećko Tomas, Mirela Planinić i Ana Bucić-Kojić. Prijenos tvari i energije : riješeni primjeri i zadaci. (2012.)
Interna skripta

cijena


Josip Tomac. Naslov: Mjerenje, regulacija i automatizacija : mjerenja (I.dio). (2005.)
Interna recenzirana skripta

cijena


Josip Tomac. Mjerenje, regulacija i automatizacija : automatska regulacija (II.dio). (2005.)
Interna recenzirana skripta

cijena


Josip Tomac i Frane Čačić. Mjerenje, regulacija i automatizacija : zadaci iz osnova automatske regulacije. (2005.)
Interna recenzirana skripta

cijena


Bibliografiju osmislila i uređuje Sanda Hasenay, dipl. ing., viša knjiž.


 

Aleksandra Gavarić, Stela Jokić, Maja Molnar, Senka Vidović, Jelena Vladić and Milica Ačimović. Helichrysum : the current state of cultivation, production and usesMedicinal plants : production, cultivation and uses ; editors: Aubert Matthias and Nicolas Laisne
New York : Nova Science Publishers, Inc., 2017.
ISBN: 978-1-53612-728-7


Jelena Vladić, Senka Vidović, Milica Ačimović, Aleksandra Gavarić and Stela JokićSatureja montana : cultivation, production and uses / U Medicinal plants : production, cultivation and uses ; editors: Aubert Matthias and Nicolas Laisne
New York : Nova Science Publishers, Inc., 2017.
ISBN: 978-1-53612-728-7


Ines Banjari. Prehrana prije i nakon barijatrijske kirurgije / U Kirurško liječenje bolesti debljine ; Bekavac Bešlin, Miroslav ; Pašić, Fuad (ur.)
Zagreb: Zagrebački Institut za kulturu zdravlja, 2017.
ISBN: 978-953-8022-05-0


Jurislav Babić, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Antun Jozinović. Disinfecants in the Food Processing Industry / U Disinfecants: Properties, Applications and Effectiveness : Sofia Cardoso, Ana et al. (ur.).
New York : Nova Science Publishers, Inc., 2017.
ISBN: 978-1-63485-958-5


Zbornik radova i sažetaka sa drugog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima "PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI" / urednici: Drago Šubarić, Midhat Jašić, Antun Jozinović, Marizela Šabanović.
Udruženje za nutricionizam i dijetetiku "Hranom do zdravlja’’ Tuzla, 2017.
ISBN: 978-953-7005-41-2


Đurđica Ačkar, Antun Jozinović, Jurislav Babić, Drago Šubarić. Chocolates with reduced calorie values // U Chocolate: production, consumption and health benefits. Emily Baker (ur.).
New York : Nova Science Publishers, Inc., 2016.
ISBN: 978-1-53610-433-2


Drago Šubarić et al. Uzgoj i selekcija matica sive pčele (Apis mellifera carnica).
Tuzla : Udruženje za nutricionizam i dijetetiku “Hranom do zdravlja’’ Tuzla, 2016.
ISBN 978-9926-8127-2-0


Drago Šubarić, Borislav Miličević, Antun Jozinović, et al. Studija okolišnih i bioloških uvjeta za razvoj optimalnih uzgojnih područja matice sive pčele.
Tuzla : Udruženje za nutricionizam i dijetetiku ''Hranom do zdravlja'' Tuzla, 2016.
ISBN 978-9926-8127-3-7


Drago Šubarić, Antun Jozinović, et al. Pčelinji proizvodi sa dodanom vrijednošću.
Tuzla : Udruženje za nutricionizam i dijetetiku ''Hranom do zdravlja'' Tuzla, 2016.
ISBN 978-9926-8127-1-3


Drago Šubarić, Antun Jozinović, et al. Standardizacija i sheme kvalitete u pčelarstvu i proizvodnji pčelinjih proizvoda.
Tuzla : Udruženje za nutricionizam i dijetetiku ''Hranom do zdravlja'' Tuzla, 2016.
ISBN 978-9926-8127-0-6


Mirela Kopjar i Vlasta Piližota. Blackberry juice // U Handbook of functional beverages and human health. Fereidoon Shahidi i  Cesarettin Alasalvar (ur.).
Boca Raton : CRC Press, Taylor & Francis Group, 2016.
ISBN: 978-1-4665-9641-2


Stela Jokić ; Goran Horvat, Krunoslav Aladić. Design of SFE system using a holistic approach - problems and challanges // U Supercritical fluid extraction : technology, applications and limitations / Lindy Jason (ur.)
New York : Nova Publishers, 2014.
ISBN: 978-1-63463-353-6


Stela Jokić ; Senka Vidović ; Krunoslav Aladić. Supercritical fluid extraction of edible oils // U Handbook of supercritical fluids : fundamentals, properties and applications / Jane Osborne (ur.)
New York, SAD : Nova Publishers, 2014.
ISBN: 978-1-63321-930-4


Vlasta Piližota. Fruits and Vegetables (including Herbs) // U Food safety management, a practical guide for the food industry. Yasmine Motarjemi i Huub Lelieveld (ur.)
Amsterdam : Elsevier, 2014.
ISBN: 978-0-12-381504-0


Marina Tišma, Natalija Velić, Bruno Zelić. From waste to value-added products – solid-state fermentation by white-rot fungi // U Biotechnology (Multi-Volume Set). J.N. Govil (ur.), Shishir Sinha (gost ur.)New Delhi : Studium Press LLC, 2014.
ISBN: 1-62699-027-1


Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Jurislav Babić.  Procesi konzerviranja hrane = Food preservation processes // U Uvod u sigurnost hrane. Ivona Babić i Jelena Đugum (ur.)
Zagreb : Institut za sanitarno inženierstvo, 2014.
ISBN 978-961-92846-2-9


Đurđica Ačkar, Drago Šubarić, Antun Jozinović, Jurislav Babić. Acetic acid in food industry // U Acetic acid : chemical properies, production and applications / Basile, Angelo (ur.)
New York, SAD : Nova Publishers, 2013.
ISBN: 978-1-62948-217-0


Midhat Jašić, Radoslav Grujić, Drago Šubarić, Vedran Stuhli. Procjena okolišnih rizika = Environmental risk assessment // U Održive tehnologije = Sustainable technologies : Knjiga 1 / Zavarago, Zoltan (ur.)
Novi Sad : Tehnološki fakultet, 2013.
ISBN: 978-86-6253-011-0


Dragan Kovačević, Krešimir Mastanjević. Tehnologija proizvodnje konjske salame
Pakrac : Poduzetnički centar, 2013.
ISBN: 978-608-4616-45-0


Daliborka Koceva Komlenić, Vedran Slačanac, Marko Jukić. Influence of acidification on dough rheological properties // U Rheology / Vicente, Juan De (ur.)
Rijeka : In Tech, 2012.
ISBN: 978-953-51-0187-1


Boris Angelkov, Milena Mandić, Ljiljana Primorac, Ljiljana Dojčinovski, Suzana Šulevska. Vademekum za bezbednost i senzoren kvalitet na hranata (Vademekum for food safety and sensory quality)
Bitola : Makedonsko naučno društvo - Bitola, 2012.
ISBN: 978-953-57532-0-9

cijena


Dajana Gašo-Sokač ; Spomenka Kovač ; Valentina Bušić ; R. Martin Colin ; Jasna Vorkapić Furač. The Chemistry and Biochemistry of Vitamin B6: Synthesis of Novel Analogues of Vitamin B6 // U B Vitamins and Folate: Chemistry, Analysis, Function and Effects / Victor R. Preedy (ur.).
London : Royal Society of Chemistry, 2012.
ISBN: 978-1849733694

cijena


Maja Miškulin ; Jurislav Babić ; Dinko Puntarić ; Jelena Đugum. Food Safety System in Croatia // U Environmental and Food Safety and Security for South-East Europe and Ukraine, NATO Science for Peace and Security Series C: Environmental Security. / Vitale, Ksenija (ur.).
Dordrecht : Springer, 2012.
ISBN: 978-94-007-2955-1

cijena


Žaneta Ugarčić-Hardi. Importance of salt content reduction in bakery products // U Annual 2010/2011 of the Croatian Academy of Engineering / Žiljak, Vilko (ur.).
Zagreb : Croatian Academy of Engineering, 2012.
ISBN: 1-332-34820-0



Đurđica Ačkar ; Drago Šubarić i Jurislav Babić. Wheat starch // U Wheat: Genetics, Crops and Food Production / Almeida, Maria T. (ur.).
Hauppauge NY , SAD : Novapublishers, 2011.
ISBN: 978-1-61209-307-9

cijena


Midhat Jašić ; Drago Šubarić ; Amra Odobašić ; Vedad Hadžimusić ; Almir Toroman i Damir Alihodžić. Čuvanje voća i povrća u hladnjačama s kontroliranom atmosferom.
Tuzla : PrintCom d.o.o., 2010. (priručnik).
ISBN: 978-9958-13-038-0

cijena:


Djuro Josić i Spomenka Kovač. Reversed-Phase High Performance Liquid Chromatography of Proteins // U Current Protocols in Protein Science / Dunn, Ben M. (ur.).
Wiley Interscience, 2010.
ISBN: 978-0471140863

cijena


Tomislav Klapec. Prirodni toksini: Toksikanti biljnog podrijetla // U Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2010.
ISBN: 978-953-55680-2-5


Tomislav Klapec. Fizikalne opasnosti u hrani // U Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2010.
ISBN: 978-953-55680-2-5


Tomislav Klapec. Prirodni toksini: Toksini gljiva // U Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2010.
ISBN: 978-953-55680-2-5


Tomislav Klapec. Prirodni toksini: Toksikanti animalnog podrijetla // U Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2010.
ISBN: 978-953-55680-2-5


Tomislav Klapec. Onečišćivači iz okoliša: Ostali elementi // U Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2010.
ISBN: 978-953-55680-2-5


Bojan Šarkanj. Toksikanti u namirnicama, hrani i vodi dospjeli ili nastali tijekom proizvodnje, obrade ili čuvanja // U Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2010.
ISBN: 978-953-55680-2-5


Bojan Šarkanj. Onečišćivači iz materijala i predmeta u dodiru s hranom: Nanočestice // U Kemijske i fizikalne opasnosti u hrani / Hengl, Brigita (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2010.
ISBN: 978-953-55680-2-5


Milena L. Mandić. Jaja i proizvodi od jaja // U Alergije podrijetlom iz hrane / Colić Barić, Irena (ur.).
Osijek : Hrvatska agencija za hranu, 2009.
ISBN: 978-953-55680-0-1


Mirna Habuda-Stanić ; Mirko Kuleš ; Brankica Kalajdžić ; Željka Romić ; Štefica Cerjan-Stefanović. Arsenic adsorption from water using cation exchange resin and natural zeolites modifed by ferric complex // U Environmental Management ; Contibution to Solution / Koprivanec, Natalija (ur.).
Zagerb : University of Zagreb, 2005.
ISBN: 953-6470-22-5


Midhat Jašić ; Nusreta Đonlagić ; Drago Šubarić i Husein Keran. Contemporary principles of politics and legislation in food production // Proceedings : TEMPUS IB_JEP 16140-2001 // U Sanchis, Vicente ; Grujić, Radoslav (ur.).
Banja Luka : Consortium of TEMPUS JEP project Nr. 16140-2001, 2005.
ISBN: 99938-54-06-9


Marija Adam Perl ; Antonija Perl i Marko Lukić. Prehrana bolesnika s dekubitusom // U Dekubitus : etiologija, profilaksa i liječenje / Hančević, Janko (ur.).
Zagreb : Medicinska naklada, 2003.
ISBN: 953-176-208-2


Marija Adam Perl i Antonija Perl. Dijetalna prehrana u dijabetičara // U Dijabetičko stopalo / Hančević, Janko ; Coce, Franjo ; Božikov, Velimir (ur.).
Zagreb : Medicinska naklada, 2002.
ISBN: 953-176-177-9


Milena L. Mandić ; Ljiljana Primorac ; Tomislav Klapec ; Željko Slemenšek ; Bela Njari i Dragan Kovačević. Zdravstvena sigurnost i kakvoća hrane // U Hrvatska u 21. stoljeću : prehrana / Žimbrek, Tito (ur.).
Zagreb : Ured za strategiju razvitka Republike Hrvatske, 2001.
ISBN: 953-6430-30-4


Tomislav Lovrić i Vlasta Piližota. Prerada poljoprivrednih proizvoda // U Hrvatska poljoprivreda na raskrižju : nacionalno izvješće Republike Hrvatske / Bašić, Ferdo (ur.).
Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva RH, 1997.
ISBN: 953-96620-1-1


Milena L. Mandić, Željko Metelko i  Antoinette Kaić-Rak. Kakvoća hrane i nacionalna politika prehrane // U Hrvatska poljoprivreda na raskrižju : nacionalno izvješće Republike Hrvatske / Bašić, Ferdo (ur.).
Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva Republike Hrvatske, 1997.
ISBN: 953-96620-1-1


Vlasta Piližota. Prerada voća i povrća // U Hrvatska poljoprivreda na raskrižju / Bašić, Ferdo (ur.).
Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva RH, 1997.
ISBN: 953-96620-1-1


Vlasta Piližota. Processing of fruit and vegetables // U Croatian agriculture at the crossroads / Bašić, Ferdo ; Caput, P. ; Bićanić, V. ; Kralik, G. ; Piližota, Vlasta (ur.).
Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva RH, 1996.
ISBN: 953-96620-1-X


Žaneta Ugarčić-Hardi. Proizvodni programi ulaganja // Managment i poduzetništvo 1000 programa ulaganja za mala i srednja poduzeća / Vajić, Ivo (ur.).
Zagreb : Centar za poduzetništvo, 1994.
ISBN: 953-96161-0-7


Žaneta Ugarčić-Hardi. Modeli prerade poljoprivrednih proizvoda-Prerada žitarica // U Hrvatski farmer : programi razvoja obiteljskih gospodarstava / Vajić, Ivo (ur.).
Zagreb : Globus, nakladni zavod i Hrvatski farmer, d.d., 1992.
ISBN: 92-08040-02


Bibliografiju osmislila i uređuje Sanda Hasenay, dipl. ing., viša knjiž.


 

Jurislav Babić, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar. (2013) Vodič za unapređenje kvalitete i sigurnosti poljoprivredno-prehrambenih proizvoda 

Kontakt

Publikacije u izdanju Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku moguće je kupiti u Skriptarnici Fakulteta. Radno vrijeme Skriptarnice:

ponedjeljak – petak
          700 - 1500 sati

telefon:
         031/224-300
         031/224-390


Kontakt forma

Kontakt - Izdavačka djelatnost

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Obavezna polja.
Ime: *
Prezime: *
Kontakt e-mail: *
Poruka: *

 

 
 
Naslovnica Izdavačka djelatnost