FOODLINKS CENTAR Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek je osnovan u okviru TEMPUS projekta 158714 (2010-2013), s ciljem da unaprijedi suradnju Fakulteta s industrijom i olakša transfer znanja s Fakulteta u industriju u području upravljanja sigurnošću i kvalitetom hrane. Kroz projekt su razvijeni materijali i provedena edukacija koja je omogućila da Vam pružimo slijedeće vrste usluga:
- Tehničke i znanstvene informacije, uključujući zakonodavstvo.
- Tehničke usluge u implementaciji sustava upravljanja sigurnošću i kvalitetom hrane prema internacionalnim standardima ISO 9001 i IFS.
- Trening u kompanijama iz slijedećih područja:
- Sustavi upravljanja kvalitetom (ISO).
- HACCP sustav.
- International Food Standard (IFS).
- Uspostava sustava sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima i malim poduzećima.
- Projektiranje i gradnja objekata u poslovanju s hranom.
- Opasnosti za sigurnost hrane.
- Osobna higijena.
- Čišćenje i dezinfekcija.
- Kontrola štetnika.
Kontakt:
prof. dr. sc. Ljiljana Primorac
F. Kuhača 20, 31000 Osijek
Tel: 031 224 321
Fax: 031 207 115
prof. dr. sc. Jurislav Babić
F. Kuhača 20, 31000 Osijek
Tel: 031 224 333
Fax: 031 207 115